OBSH nxjerr paralajmerimin e ri: mos rrini me keta njerez, po përhapin koronavirusin ne mas

0
620

Tashme eshte vertetuar se Koronavirusi po përhapet me se shumti nga persona rreth moshes, 20, 30 dhe 40-vjeçare, por shumica e të cilëve nuk e dinë se janë të infektuar dhe ata e shkaktaret per perhapjen ne familjet e tyre grupet e tjera te moshave qe jane me ndjeshme ndaj virusit ndaj duhet te jemi te kujdesshem sepse ju jeni duke infektuar familjen tuaj dhe duhet te jeni te vigjilent.

OBSH thotë se këtë muaj numri i të rinjve të infektuar në botë është rritur ndjeshëm, duke vënë në rrezik të moshuarit dhe personat me probleme shëndetësore në zonat me popullsi të dendur.

Pandemia po ndryshon strategji. Persona në të 20-tat, 30-tat apo 40-tat, po nxisin gjithnjë e më shumë përhapjen. Shumë prej tyre nuk e dinë se janë të infektuar, deklaroi Takeshi Kasai, drejtor rajonal i OBSH.

Eshte e mira qe te shmangni sa me shume kontaktet me te rinjte qe nuk jane te disiplinuar ndaj kjo nuk eshte nje loje por duhet nje kujdes me i madh.