Nxorri në pritë te dashurin e saj Hekuran Billën, kush është 26-vjeçarja që tra dhëtoi të dashurin për para?

0
606

Adjola Lakra është 26-vjeçarja mendohet se ka qene pjese e ngjarjes qe ndodhi nje jave me parepasi ka thirrur për takim Hekuran Billën duke bashkëpunuar me autorët dhe duke i ndihmuar në kryerjen e asaj ngjarje.

Mësohet se Lakra është personi i fundit që ka pasur komunikim me Billën,

Ditën e parë të ngjarjes ajo është shoqëruar në po lici dhe ka dhënë shpjegime rreth lidhjes së tyre

Por kush është Adjola Lakra?

26 vjeçarja rezulton të jetë banore e lagjes ‘28 Nëntori’ dhe banesa e familjes së saj ndodhet në rrugën ‘Dhimitër Kolea’ në Rajonin nr.2 të Beratit, por prej vitesh në atë shtëpi nuk banon më askush nga familja e saj.

Ndërkohë që të gjithë familjarët e saj kanë bllokuar profilet e tyre në Facebook, e vetmja foto e saj është ajo e 6 viteve më parë në profilin e Facebookut të vëllait të saj, me të cilin mësohet se26 vjeçarja ishte shumë e lidhur.