Nusja humb jeten ne ditën e dasmës,cudit dhëndri martohet me motrën e saj

Një nuse në Indi humbi jeten në dasmën e saj ndërsa familja vendosi që festimet të vazhdonin dhe dhëndri të martohej me motrën e nuses.

Nusja, e quajtur si Surbhi, pësoi një atak në ceremoninë e dasmës pas minuta pasi kishte shkëmbyer kurorat me burrin e saj të ardhshëm Manjesh Kumar si pjesë e traditës së dasmës hindu.

Familjarët telefonuan një mjek, por ai nuk ishte në gjendje që ta shpëtonte nusen.

Por në vend që të ndalnin procedurat, familjet e të dy palëve ranë dakord të vazhdonin me ceremoninë e martesës duke zëvendësuar nusen me motrën e saj, Nisha. Ata filluan festimet dhe ben dasmen