‘Na shajten te gjithe, por martesa jonë triumfoi mbi gjithçka” çifti me sindromën Down rrëfejnë përrallën e tyre të dashurisë

Kur Tommy dhe Maryanne Pilling vendosën të kurorëzonin në martesë dashurinë e tyre, këtu e 24 vite të shkuara, pati shumë nga ata që menduan se kjo lidhje do të dështonte pasi nuk ishte normale. I quajtën përbindësha, të sëmurë e të papërgjegjshëm vetëm sepse kishin një kromozom më shumë, një kromozom që ndoshta do…

Read More