“Nuk të lë babi Mateo”/ Babai i MAteos ben deklaraten e forte. Qytetarët u bashkohen familjarëve të 8-vjeçarit, nisen drejt..(Video)

Familjarët, të afërm, nxënës e qytetarët të thjeshtë, pasi protestuan para gjykatës së Fierit, nisën marshimin drejt qendrës së qytetit.

Ata kërkojnë drejtësi për Mateon dhe dënim maximal për Klodian Çalamenin, për të cilin gjykata dha vendimin e arrestit me burg, në mungesë.

Familjarët ndërkohë kanë nisur të mbledhin firma për të kërkuar dënimin maksimal për 38-vjeçarin.

Ai thërret me zë të lartë dhe një premtim; ‘O Mateo, nuk të lë babai’.