Nuk i çoi dot nënës as rrogën e parë! Shqiptarët bëjnë gjestin e veçantë, mbledhin para për të vëllanë e 20-vjeçarit që humbi jeten në Velipojë

Një mesazh i vecante vjen ne nje moment kritik per vendin tone.

Faqja funderorbit.org është hapur që ditën e djeshme dhe aty kanë mundësinë të gjithë shqiptarët anëembanë botës për të mbledhur para për të ndihmuar familjen e 20-vjeçarit, i cili nuk arriti të dërgonte as rrogën e parë në shtëpi. Për të dhuruar, klikoni këtu.

“Të ndihmojmë nënën dhe vëllain e vogël të të ndjerit Myzerim Zeneli, i cili humbi jeten ne Velipojë. Myzerimi i mbetur jetim heret nga babai, u punësua si kamarier pranë Hotelit të Gocajve për të siguruar jetesën për të dhe familjen e tij në gjendje të vështirë financiare.

Por 20-vjeçari, nuk çoi dot as rrogën e parë në shtëpi dhe nëna e përcolli me pishmanin e një prindi që nuk i siguroi dot djalit thuajse asgjë në jetë.

Të gjithë së bashku të sigurojmë një jetesë normale për vëllain e vogël, të rritet e shkollohet me mundësi për jetën, e drejtë që Myzerimit iu nda në ditën e parë korbzezë të asaj pune.

Të gjithë së bashku dhurojmë për amanetin e Myzerimit. Për të ishte dita e parë e punës në hotelin e Gocajve por dhe e fundit e jetës së tij.

Myzerim Zeneli humbi jetën pas përplasjes mes pronarëve Ferracaku dhe Gocaj në Velipojë. 20-vjeçari kishte vetëm një ditë që kishte shkuar të punonte si kamerier në hotelin e “Gocaj”, por rezultoi që dita e parë e punës, të ishte dita e fundit e jetës së tij.