Home TE NDRYSHME Nuk do te kete asnje fluturim mes Italise dhe Shqiperise qe diten...

Nuk do te kete asnje fluturim mes Italise dhe Shqiperise qe diten e neserme, Ja fluturimet e lejuara

141
0

Duke filluar nga data 24 nentor 2020 Ne Aeroportin e Rinasit do te kryhen vetem 4 fluturime gjithsej drejt vendeve te ndryshme te botes. Ky njoftim eshte bere i ditur nga vete faqja zyrtare e TIA ne facebook. Por ketu vihet re se drejt Italise nuk ka asnje fluturim te parashikuar.

Keshtu 4 fluturimet e konfirmuara zyrtarisht per daten 24 nentor jane:

Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën Marte janë:⠀⠀

✈️Pegasus – Tiranë – Stamboll dhe kthim

✈️Lufthansa – Tiranë – Frankfurt dhe kthim

✈️Air Albania – Tiranë – Stamboll dhe kthim

✈️Wizz Air – Tiranë – Luton dhe kthim

Ju lutemi pasagjerëve të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjenës. Maskat janë të detyrueshme.Lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian, nënshtetasit EU dhe qytetarët që plotësojnë kushtet e udhetimit, sipas vendeve pritese. ⠀⠀Ju faleminderit për bashkëpunimin.⠀⠀Tirana International Airpor