Njoftim nga aeroporti per te plotesuar kete formular te gjithe ata qe duan te udhetojne drejte ketyre shteve

0
476

Një njoftim i rëndësishëm për pasagjerët që fluturojne për në Belgjikë apo në Gjermani eshte bere ne aeroportin nderkombetare per te gjithe ata qe duan te udhetojne drejte ktyre dy shteteve.

Të gjithë pasagjerët që udhëtojnë në këto dy vende, duhet të plotësojnë formularin e mëposhtëm përpara udhëtimit nese duhet te udhetojne.

Rregullat ndryshohesh shpesh per shkak te kujdesit qe te mos behemi pjese e perhapjes se koronavirusit.

Ky eshte formulari:

Në vëmendje të pasagjerëve që udhëtojnë në Belgjikë dhe Gjermani
📌Në vëmendje të pasagjerëve që udhëtojnë në Belgjikë dhe Gjermani 🇦🇱🇧🇪🇩🇪

📌Njoftohen të gjithë pasagjerët që udhëtojnë për në Belgjikë dhe Gjermani, që në përpjekje për parandalimin e përhapjes së COVID-19, të gjithë pasagjerët që udhëtojnë në këto dy vende, janë të lutur të plotësojnë formularin e mëposhtëm përpara udhëtimit. Njoftimi vjen nga institucionet shëndetësore të Gjermanisë dhe Belgjikës.

Ju faleminderit për bashkëpunimin.

Tirana International Airport⠀

Link për formularet:

Belgjikë: http://www.tirana-airport.com/media/15992227641461BELGIUM_PassengerLocatorForm_ENG.pdf

Gjermani: http://www.tirana-airport.com/media/15992227648272Aussteigekarten-COVID_EN.pdf