Njihuni me këngëtaren shqiptare që punon si police. Video

0
96

Ajo quhet Behije Dida dhe punon si oficere në gjykatën e Sarandës por ajo kendon dhe muzike popullore. Pasi muziken e ka pasion.

Ajo shprehet se kam qe ne viton 2015 qe ushtroj pune si police dhe ka qene nje enderr e saj qe ne rini.

Por dashurine per muziken nuk largon kurre nga vetja pasi ajo kendon muzike popullore nga jugi dhe tregon se ajo e ka kete pasion qe ne vogeli.

Behija kendonte me nenen e saj por ka pasur nje mbeshtetje te forte dhe nga femijet. Ajo i ben te dyja dhe pasion dhe profesionin dhe eshte e lumtur. Ne i urojme suksese te metejshme.