Home TE NDRYSHME Një mrekulli! Raportohet se një çift shqiptar i ka shpëtuar ngjarjes se...

Një mrekulli! Raportohet se një çift shqiptar i ka shpëtuar ngjarjes se Bullgarisë

118
0

Në mesin e të mbijetuarve nga autobuzi ne Bullgari janë edhe çifti Lulzim Sulejmani dhe Medina Lutfiu. Ata fatmirësisht arritën të dilnin nga autobusi.

Të dy ndodhen në spital në Bullgari dhe janë në gjendje të mirë shëndetësore. Lulzim Sulejmani nga Presheva, është i vetmi shtetas serb që ndodhej në autobusin në mesin e shtatë të mbijetuarve.

Me të supozohet se në foto është e fejuara e tij nga Kumanova, e cila po ashtu ka qenë në autobus dhe e cila fatmirësisht ka shpëtuar edhe atë. Ata po ktheheshin nga një udhëtim nga Stambolli, të dy në një spital në Sofje.

Fillimisht u tha se ai kishte humbur jetën, e më pas kryeministri i Maqedonisë së Veriut Zoran Zaev i tha ekskluzivisht se Sulejmani ishte gjallë, ashtu si edhe e fejuara e tij.