Nje c.udi po ndodh ne spitalet italiane ja cpo ndodh me fuqin e koronavirusit

Nje cudi po ndodh ne spitalet italiane kur mjeket raportojne se koronvirus ka ndryshuar dhe se forca e tij ka rene shume.

Dhe rastet e reja me virus jane shume te lehta dhe te semuret nuk kane shume shqetesime dhe ata po sherohen me shpejte.

Mjeket shprehen se nuk po kuptojm se cpo ndodh tani cdo gje po ndryshon per mire.

Italia tashme eshte drejte hapjes se plote dhe shpresojme qe cdo gje do te behet me mire.

Aq me mire qe virusi nuk ka me ate fuqin e meparshme dhe cdo gje po ndryshon per mire.