Nënë për herë të parë, Anila Basha publikon foto me djalin e saj te bukur

Një muaj më parë Anila Basha u bë nënë për herë të parë dhe ky eshte nje lajm shume i mire kur shikon qe nje femije lind dhe te zbukuron diten.

Aris, quhet vogëlushi i gazetares se njeohur Anila Basha.

Gazetarja e njohur ka vendosur që sot ta prezantojë duke e ekzpozuar edhe me fytyrë dhe ai eshte shume i mire.

Ajo ka publikuar foto në instagram, bashkë me nënën e saj.

“Sot biri im Aris bëri 1 muajsh”, shkruan Anila

Jete te gjate dhe plote dite te bukura.