Nis dimri! Ja ku kanë qenë temperaturat -10 gradë Celsius sot dhe dëbora ka shkuar deri në 5 metra

0
500

Dimri në Angli ka ardhur. Në disa zona temperatura ka shkuar deri në -10 gradë C. Kurse në disa zona të tjera dëbora ka aritur deri në 5 metra.

Javët e ardhshme temperaturat pritet, që të ulen edhe më shumë në Angli. Ndërsa Skocia po për ballet me një dimër më të hershëm.

Sipas ”Weather Outlook”, rajoni skocez mund të përjetojë temperatura deri në -10 gradë celsius gjithë muajin. Meterologu Brian Gaze ka thënë se ky dimër do të jetë më i ftohtë.

Kurse në Mesdhe temperaturat vazhdojnë të jenë akoma të larta dhe në disa vende vazhdon të bëhet ende plazh.