Nëna e Aldi Ramës poston foton dhe përlot me fjalët/ Të dy bij nënash ishin…

albona Kolgjini, nëna e Aldi Ramës ka publikuar fotografinNë e të birit pasi e përcolli për në banesën e fundit ndërsa nuk kanë munguar ngushëllimet nga të afërmit e miqtë.

Në komente, pjesa më e madhe shkruanin se nuk e besojnë që ka ndodhur kjo gjë, ndërsa një e afërme i shkruan: “Zoti të dhëntë fo rcë, qoftë banor i xhenhnetit, ëngjëll ishte.

“Ngushëllime për të dyja familjet. Të dy ishin bij nënash, jeta kjo është… Mjafton një moment dhe çdo gjë mbaron. T’ju ketë lënë uratën”, shkroi një tjetër i afërm i Kolgjinit.