Home TE NDRYSHME Në Greqi jetojnë mijëra shqiptarë, por ja çfarë pritet të ndodhë në...

Në Greqi jetojnë mijëra shqiptarë, por ja çfarë pritet të ndodhë në 1 shkurt

5416
0

Epidemiologët në Greqi do rekomandojnë që shkollat ​​e mesme dhe të larta të rihapen.

Sipas mediave greke, shkencëtarët kanë thënë që shkollat ​​mund të rihapen më 1 shkurt. Ky do të ishte një hap i madh për shtetin grek që ndodhet në izolim që nga 7 nëntori i vitit 2020.

“Greqia ka filluar të lërë pas përfundimisht valën e dytë të pandemisë”, thonë epidemiologët.

Kopshtet e fëmijëve dhe shkollat ​​fillore u hapën në fillim të këtij muaji.

Ndaj presim qe situata te behet mire dhe te hapet cdo gje si me pare ndaj presim lajme te mira.