Home TE NDRYSHME Hajde-hajde! Po thuhet se në ”Përputhen” do të futen shqiptarë më të...

Hajde-hajde! Po thuhet se në ”Përputhen” do të futen shqiptarë më të mëdhenj në moshë, për të gjetur burra dhe gra

151
0

Emisioni “Përputhen” është tashmë ndër më të komentuarit dhe që ngjall shpesh debate në rrjet

Ndërkohë konkurrentët kanë marrë shumë famë dhe prisni se së shpejti programit do i bashkohen personazhe të tjerë.

Burime për ‘RevistaWho.Com’ kanë zbuluar se së shpejti në program do futen personazhe mosha e të cilëve do të jetë mbi 30 vjeç, si për vajzat ashtu edhe djemtë.

Mbetet të shohim nëse do të krijohen çifte të reja pas hyrjes së personazheve të tjerë.