Ndriçimi qan në takim me Stelën dhe prek me fjalët: A këtu më preke se kam një motër që nuk ka qenë….

0
366

Takimi mes Ndriçimit dhe Stelës solli shumë emocione. Ndërsa po udhëtonin me makinë, Stela e pyeti për fëmijërinë e tij. Por kjo solli përlotje të Ndricimit, i cili u shpreh se ka 2 vëllezër dhe një motër e cila është e sëmurë.

Stela: Më fol pak për fëmijërinë tënde. Ndriçimi: Aaa më preke këtu, jemi 5 vëllezër dhe dy motra. S’duhet të ma kishe bërë këtë pyetje, kam një motër që nuk ka qenë mirë.

Stela: Pse? Ndriçimi: Ndonjëherë bëj sikur qaj, por t’i më bëre të qaj me vërte.