Mjeku vret gruan dhe dy femijët më pas veten

0
1003

ITALI-Carlo Vicentini, 70 vjeç, ish-kreu i departamentit të urologjisë në Spitalin Civil Giuseppe Mazzini në Teramo,  dyshohet se vrau gruan e tij 70-vjeçare Carla dhe dy fëmijët e tyre Massimo (43) dhe Alessandra (36) në një vilë në Tempera, më në periferi të L’Aquila dhe me pas veten.

Krimi do të ishte kryer – ndoshta pak ditë më parë – me një pistoletë të mbajtur në mënyrë të ligjshme dhe burri do të kishte lënë një shënim që motivonte aktin e tij, dokument që hetuesit po e analizojnë.

Mjeku kishte dalë në pension disa muaj më parë dhe më 30 dhjetor
por ende nuk dihet pse ka ndodhru kjo ngjarje.