Mjeku specialist Tritan Kalo poston fotot nga Infektivi: Na besoni, do ta fitojmë edhe këtë betejë patjeter

Foto te bukura vijn nga QSUT ku stafi mjeksore heronjte e vertete Shqiptar kujdesen per te infektuar me koronavirus.

Mjeku i njohur Tritan Kalo ka postuar disa foto duke thënë se edhe kjo betejë do të fitohet patjeter dhe me kujdes dhe duke zbatuar rregullat ne do te fitojme.

Ja dhe statusi i tij i plote:

NË VIJËN E PARË të “luftës ndaj Covid-19”…..Ekipi i Shërbimit të Sëmundjeve Infektive në QSUT “Nënë Tereza”, ka një eksperiencë të pasur në përballimin e shumë epidemive në këto 30 vitet e fundit….

Fruthi në 1989, Kolera në 1994, Polimyeliti në 1996 dhe Gripi i Derrit 2009…..

Eksperienca dhe përkushtimi nuk mungojnë, përkundrazi ato janë një garanci e sigurtë se NE do tia dalim mbanë edhe përballimit të epidemisë nga Sars-Cov-2/Covid-19….

Jemi të gjithë në krah të njëri tjetrit Mjek, Imazherist, Farmacistë, Infermjerë dhe Sanitare të të gjithë grup moshave…

KINI BESIM në PËRKUSHTIMIN dhe SAKRIFICAT tona për tju shërbyer në çdo kohë dhe në çdo rrethanë….JEMI me ju dhe për ju në GADISHMËRINË maksimale….