Mjeku konfirmohet me koronavirus, por ben vizita të shumta dhe ndërhyrje ki rurgjikale tek pacientët e tij pa problem

Pasioni per tu ber milioner nuk i ndalon dot mjeket dhe pse jane te infektuar me koronavirus.

Mjeku kirurg urolog në Spitalin e Elbasanit gjatë kohës që ka qenë i infektuar ka kryer disa ndërhyrje ki rurgjikale, dhe vizita të shumta tek pacientët. Gjithashtu nuk ka të dhëna se ku mund të jetë infektuar mjeku.

Ndërkohë Covid-19 ka prekur edhe administratën e Drejtorisë së Qendrës Spitalore ku e infektuar është punonjësja sociale e kësaj drejtorie.

Ndërsa disa ditë më parë u raportua se ishte infektuar bashkëshorti i saj.

Sakaq mësohet se punonjësja sociale po merr trajtimin e duhur në banesë, ndërsa bashkëshorti është dërguar në Spitalin Infektiv.

Ruani distancimin social lani duart dhe perdorni masken.