Mjeku i njohur tregon si te shpëtoni nga sëmundjet duke ulur konsumin e këtij produkti

Mjeku i njohur Alban Ylli ka thene se reduktimi i kripes ne 5 gramë në ditë do të na shpëtonte nga hipertensioni dhe sëmundjet cerebrale.Ndaj duhet te jemi me te kujdesshem.

Ai ka eshte shprehur se:“Nëse do të ulnim kripën në nivelet 5 gramë në ditë për person ne do të kursenim me mijëra vite jete të shëndetshme në Shqipëri, edhe miliona në botë. 5 gramë është rekomandimi i Organizatës Botërore të Shëndetësisë,

Ulja e sasi se kripes kur ushqeheni do te jeni me shume te shendetshem dhe do te jetoni me gjate.