Fenomen i rrall në plazhin e Durrësit. Pushuesit cuditet nga ngjarja.Foto

Nje fenomen ka ndodhur ne plazhin e Durresit ku deti eshte larguar dhe ka sjellur shume rere.

Rera ka mbuluar dhe varkat me pedale duke i groposur.

Nje pushues ka derguar diten e sotme foto nga vendi ku varka me pedale ishte e mbuluar e gjitha nga rera brenda nates.

Nje fenomen i till nuk ka ndodhur me pare.

Baticat dhe zbaticat kane sjellur rere me shume se sa eshte parashikuar dhe varka me pedale eshte mbuluar sikur ti kishte mbuluar me lopata.

Ja dhe fotot.