Ministrja Manastirliu e alarmuar, mesazh urgjent: Sot tek Infektivi të rinjtë kanë…

0
614

Ogerta Manastirliu ka shpërndarë në rrjetin social Facebook apelin e bërë nga moderatorja Julka Gramo lidhur me situatën dhe infektimin e lart ne javet e fundit.Te gjithe duhet te jemi vigjilent.

Manastirliu bëri apel të rinjve qe te marrin përgjegjësi individuale për të frenuar përhapjen e koronavirusit perndryshe do te semurni veten dhe familjet tuaj.

Spitali infektiv mes qytetarëve të shtruar, ka të rinj që po trajtohen për simptoma të rënda të shkaktuara si pasojë e koronavirusit ndaj nuk behet shaka me kete virus.

Sot në spitalin infektiv mes qytetarëve të shtruar, ka të rinj që po trajtohen për simptoma të rënda të shkaktuara si pasojë e COVID19, sepse virusi nuk bën asnje dallim moshe.

Sot, ka shumë të rinj që me kontaktet e shpeshta me njëri-tjetrin, pa i respektuar rregullat, rrisin mundësinë e përhapjes së infeksionit dhe e përcjellin atë tek prindërit, gjyshërit, duke i vënë ata në rr ezik serioz per jeten

Vetëm me kontributin e të rinjve, për të marrë përgjegjësi individuale në këtë kohë të pazakontë, përhapja e koronavirusit të rre zikshëm mund të frenohet

Vendose maskën

Ruaj distancën

Laj shpesh duart

RuajVeten RuajTëTjerët , shkruan ministrja.