Ministrja e Arsimit Besa Shahini jep lajmin e mire per nxenesit qe kete vit do te jene

Qe ne fillimet e karantines e deri me sot, ministrja e Arsimit Besa Shahini ka qene vazhdimisht ne kontakt me nxenesit, studentet dhe mesuesit pergjate procesit te mesimit online.

Megjithate barren me te rende e kane maturantet dhe ajo ne nje komunikim ne rrjetin social ka thene se ne baskepunim me MASR dhe UNICEF jane bere te mundura video me zgjidhje deyrash per ta.

Keto vidjo do te trasmetohen cdo dite ne televizion duke u ardhur ne ndihme te gjithe nxenesve te klases se 11-te.

“Te dashur maturante, Akademi.al, ne bashkepunim me MASR dhe UNICEF kane regjistruar qindra vidjo te reja me zgjidhje detyrash per Maturen Shteterore ne lenden e shkencave dhe gjuheve. Ato do te transmetohet ne RTSH cdo dite nga ora 13:30 ose mund t`i aksesoni tek platforma Akademi.al. Suksese!”

Gjithashtu kujtojme se per maturantet shkolla do te hapet ne 18 Maj dhe kjo kategori sipas ministrise do te jete ne shkolle per 3 jave qe te per gatitet per provimet dhe te kene mundesi per konsultime.