Mes lotësh dhe perqafimesh me ne fund Beatrix largohet nga BBV

Një tjetër banor i largohet shtëpisë së ‘’Big Brother Vip’’.

Të nominuarit ishin Einxhel,Beatrix dhe Donaldi.

Shumicën e votave fatkeqësisht e siguroi Beatrix.

Mes lotësh ajo ka ndërprerë këtë eksperiencë që zgjati më shumë se 2 muaj.

Të shohim se nëse bileta e kthimit që ajo ka siguron kthimin e saj brenda në shtëpi.

Top Channel