Einxhel u betuar se do marr hàk për atë që Donaldi i bëri Arbërit: Me Ilirin kuptohem me sy…

Einxhel nuk është kursyer në batutat, ironitë dhe revoltën e shprehur pas largimit të Dagz.

Teksa ndodhej në oborr dhe me Ilirin që shtëtiste rrotull saj, ajo ka nisur të nisur të ng acmojë bazuar në situatat e fundit në shtëpi.

“Iliri të paktën i qëndron besnik njerëzve të tij.

Më Sabianin është treguar besnik, me Arbrin me të giithë. Unë me Ilirin kuptohem me sy…”,- tha ajo duke ironizuar deklaratat dhe sjelljen e Donaldit.