Me të vërtetë eshte e fri kshme. Ja cpo ndodh ne spitalin Covid 2? Mjekja na thote: Brenda pak ditësh…

0
516

Ogerta Manastirliu ka publikuar ne Facebookun e saj mesazhin e mjekes së spitalit Covid-2 Shefqet Ndroqi, Loreta Bica, e cila u bën thirrje qytetarëve që të vendosin maskat, për t’u mbrojtur nga koronavirusi sepse keshtu mund te ruajn veten e tyre por dhe familjen e tyre.

Jo rrallë dëgjoj të pyetet: A eshte E vërtetë? Në pak ditë shoh një spital të mbushetme të sëmurë në gjendje të rëndë!

Shoh mjekë, infermierë, sanitare që punojne për të lehtësuar dhe për të shpëtuar sa më shumë jetë dhe gjenden aty dite nate duke ndihmuar.

Duket sikur e kanë harruar rrezikun e madh që i kërcënon.

Me të vërtetë e duhet kujdes.Por COVID-9 nëse jemi bashke do ta largojme të! Ju lutemi mbroni jetët tuaja dhe jetët tona, thjeshtë duke vendosur maskën. Së bashku mund dhe do t’ia dalim, bën thirrje mjekja Loreta Bica.