Me ne fund Mariana Kondi flet për herë të parë tregon te verteten nëse është paguar nga vëllezërit Veshaj

Mariana Kondi ka folur për herë të parë në një intervistë televizive për situatën e krijuar në “Big Brother VIP” ku është përmend dhe emri i saj.

Kujtojmë se Einxhel i përmendi Donaldit faktin që veç saj, ai nuk kishte paguar as aktoren Mariana Kondi për punën e bërë. Lidhur me këtë Mariana ka shuar zërat.

Lexoni më poshtë pjesë nga intervista:

Gazetari:”Vetëm pak ditë më parë, në një shoë televiziv si Big Brother”, është përmendur që edhe ju keni qenë pjesë e një projekti por që nuk jeni paguar, tani kjo a është e vërtetë?

Mariana:”Kjo është një gjë shumë e bukur, tani kjo do të thuhet në një moment po aq të bukur…

Gazetari:”Ky nuk është një moment i bukur? Ju sapo e thatë që natyra është shumë e bukur dhe dielli është shumë i mirë, mund ta thuash…

Mariana:”E di, por kjo do të thuhet në një moment akoma edhe më të bukur…

Gazetari:”Tani ishte e lartë pagesa që nuk more apo jo?

Mariana:”Jo unë pagesën e kam marrë, por e vërteta do të thuhet më vonë…/ Gazeta Shqip