Home TE NDRYSHME Me koronavi.rus po kalonte kufirin, por ja cfarë i bën policia atij

Me koronavi.rus po kalonte kufirin, por ja cfarë i bën policia atij

169
0

Tashme e kemi te ditur te gjithe se nuk duhet te dalim ne rruge pa masken mbrojtese dhe per te pare sa zbatohet rregulli i ri policia ka dale ne verifikim.

Ne media eshte derguar nje njoftim ku eshte bere me dije se si rezultat i kontrollit te vazhdueshem janë ndëshkuar me masën administrative 3.000 leke te rinj, rreth 620 qytetarë pasi jane konstatuar pa maska mbrojtese.

Madje ne raportin e sotem thuhet se ne Gjirokastër është ndëshkuar me masë administrative 700.000 lekë, një 41-vjeçar nga Mallakastra, i cili mesohet se ka tentuar të kalojë në pikën e kalimit kufitar Kakavijë, duke qenë i inf.ektuar me COVID-19.