Lushnjari i mori ne hotel per 9 dite nene e dy femijeve dhe ben deklaraten e forte per te

Marius Musaku, 32-vjeçari i cili mori ne hotel Ersida Dyrmishit ka deklaruar në polici se ata duhen dhe se ajo ka ardhur me dëshirën e saj.

30-vjeçarja, nënë e dy fëmijëve tha se ai e kishte detyruar ate.

Lushnjari i ka mohuar këto deklarata duke përgënjeshtruar. Musaku thotë se ata kanë një historie dashurie.

Dyrmishi kishte mbi 9 ditë e humbur, pas lënë gjurmë.Ne ditet ne vahdim do te zbardhet ngjarja.Lushnjari i mori ne hotel per 9 dite nene e dy femijeve dhe ben deklaraten e forte per te