Lidhja e dashurisë së Andit me Melisën, Shqipja ua thotë copë në sy: E bëtë për famë dhe klikime

0
428

Melisa dhe Andi kanë zbuluar l idhjen e tyre të dashurisë me anë të një klipi muzikor.

Ndonëse njohja e tyre nisi në programin Për’Puthen, historia u finalizua jashtë dhe Melisa ka treguar në rubrikën “Trotuar” në E diell se prisnin që të kishin diçka konkrete për t’ia treguar edhe publikut.

Nuk ka munguar d ebati me një prej konkurrenteve të Për’puthen, Shqipen, e cila shprehu pëlqim për Andin por asgjë nuk vijoi me tej. Shqipja pretendoi se e bënë publike li dhjen me klikime, ndërsa Melisa zgjodhi të mos de batonte gjatë me të. Në këtë bisedë, Andi nuk bëri asnjë ndë rhyrje.

Shqipja: Pse nuk e keni shpallur brenda programit që keni qenë bashkë dhe pse e keni mo huar kur produksioni ju ka ulur tek kafja marrëdhënien tuaj apo prisnit të bënit këngën se çdo gjë për klikime.

Melisa: E ke parë?

Shqipja: Çdo gjë për klikime? A të pëlqyen klikimet?

Melisa: Do flasësh vetë?

Shqipja: Melisa ka ngatërruar diçka, vërtet programi kishte që mund të futej cdo lloj kategorie. Por një gjë e bëmë të dyja bashkë, të dyja u futëm me emrin tim. Por kemi një gjë jo të përbashkët, unë një gjë e mbaj deri në fund, nuk ndryshoj, kurse ti je si kameleon.

Melisa: Unë jam multidimensionale. Fol me veten po ashtu. Nëse do të bë rtasësh, fol me veten.