Ka lidhje me kufijtë, Shqipëria merr lajmin e papritur nga Gjermania. Më datë…

Ky eshte nje lajm jo i mire per te gjithe shqiptaret qe kane ndermend te ikin ne Gjermani per arsye dhe motive te ndryshme.

Behet e ditur se fundmi se Gjermania ka shtyre afatin e mbajtjes mbyllur te kufijve me vende jo anetare te BE deri ne 15 tetor dhe ketu perfshihet edhe vendi yne.

Arsyeja per kete eshte se duhen mbajtur mbyllur kufijte per shkak te perhapjes me te gjere te koronavirusit.

Por nga ana e tij kryeministri yne e ka cilesuar kete vendim polotik dhe aspak te drejte pasi perhapja e virusit nuk u vjen shqiptaret.