Largoni femijet nga bregdeti shqiptar pasi skafet dhe motoret e ujit mund tju hapin probleme

A duhet te bejm pushime ne jug? Tre aksidente kete sezon veror ne plazhet e Shqiperis dhe si cdo vit ngjarjet pasojne ngjarjet dhe shteti yn i le pushuesit ne meshir te fatit.

Ne kete vend te jetosh eshte nie sfide ne cdo sfer te jetes. Cdo dite shikon nenglizhence ne cdo fushe te jetes.

Por kur degjon lajme qe familja vjen nga Anglia dhe femija i tyre humb jeten ne plazh ne breg te detit nga nje punojes policie kjo eshte kulmi.

Kjo tregon qe ne plazhet shqiptare mire cmimet i kane te larta por jeta aty eshte e pasigurt ndaj largoni femijet nga bregdeti pasi skafet dhe motoret e ujin mund tia marrin jeten.