Lajmin i shkëlqyer! Rama: Do të rriten rrogat, ja kush përfiton ne fillim…

0
520

Lajmi i mire vjen per te gjithe mjeket dhe infermieret nga Kryeministri Edi Rama se ai premtoi se do të ketë rritje pagash per kete kategori.

Kreu i Qeverisë theksoi se rritja e pagave mjekët nuk do të kërkojnë të largohen nga Shqipëria e cila po rrit standartin si Europa ndaj kjo eshte nisma e re e qeverise per kete kategori:

Ai ka thene se:“Prej vitit të ardhshëm po përgatitemi për një rritjeve masive të pagave për mjekët dhe infermierët. Duam që të realizojmë një rritje pagash që të jetë shumë e konsiderueshme, jo 5 apo 7%. Jemi duke bërë kalkulimet për rritje në të gjithë Shqipërinë”.

Shpresojme rritja e rrogavete behet dhe me kategorite e tjera.