Ndryshon perseri data e hapjes se kufirit Shqiperi Greqi.Ja kur merret vendimi i ri.

0
460

Shtyhet perseri hapja e kufirit me Greqin per shkak te numrit te shtuar te te infektuarve ne vendin tone.

Mbas 14 diteve do te merret vendimi i ri qe a do te hapt kufiri me Shqiperine.

Deri në datën 15 shtator do të vazhdojnë të jenë të mbyllura kufijtë me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut.

Veç kësaj do të vazhdojnë të mbeten në fuqi kufizimet në numrin e udhëtarëve nga pikat kufitare që do të lejohen të hyjnë në shtetin helen.

Kështu nga pika kufitare e Kakavijës do të lejohen të hyjnë për në Greqi vetëm 750 persona në ditë kurse nga ajo e Kapshticës 300 persona në ditë.