Lajmi i mire nga Rama: Cdo shqiptar qe eshte gjobitur per shkak te koronavirusit do te rimbursohet

TË GJITHË QYTETARËT QË DISPONOJNË DOKUMENTIN E PAGESËS SË GJOBËS SË AUTORITETEVE GREKE PËR SHKAK TË KALIMIT TË AFATIT TË QËNDRIMIT NË GREQI, JANË TË LUTUR TË APLIKOJNË PËR RIMBURSIMIN:

https://www.tatime.gov.al/…/njoftim-per-rimbursimin-e-gjoba…

Si rezultat i mirëkuptimit të qeverisë greke dhe angazhimit personal të kryeministrit Mitzotakis, shqiptarët me leje të përkohshme qëndrimi nuk u penalizuan masivisht për shkeljen e pavullnetshme të afateve 🇦🇱-🇬🇷

Por sidoqoftë është verifikuar një numër i kufizuar rastesh kur janë vendosur gjoba dhe SIÇ JAM ZOTUAR ATO DO TË RIMBURSOHEN NGA SHTETI SHQIPTAR

NE THEMI ATË QË BËJMË DHE BËJMË ATË QË THEMI