Lajmet e mira nuk paskan të sosur, epidemiologu jep një tjetër të dhënë të madhe për koronavirusin

Shpresojme qe muajt ne vijim te kete nje renie te te infektuarve me koronavirus ndaj duhet te jemi te kujdesshem.

Një tjetër lajm mjaft i mirë vjen kete radhe nga mjeku epidemiolog Ilir Alimehmeti.

Ai thotë se është i shkëlqyer vendimi i qeverisë për hapjen e shkollave.

Alimehmeti e komenton kete lajm se sipas raportit të ECDC, fëmijët nuk janë te rr.ezik i shtuar ndërsa shkollat nuk janë ambiente që shtojnë transmetimin komunitare.

Lajmet e mira nuk paskan te sosur sot! Kuptohet me kujdes dhe duke shfrytezuar kete muaj per permiresime te metejshme por….SHKOLLAT PO HAPEN! Raporti i ECDC (European Center for Disease Control) i dates 6 gusht 2020 e thote qarte:

Femijet nuk jane ne risk te shtuar dhe shkollat nuk jane ambjent qe shton transmetimin komunitar. Forca miq! Dielli lind gjithmone!, shkruan ai.

Shpresojme te behem me mire dhe shkolla te rinis perseri.