“Lajme të mira”. Rama jep lajmin e madh për gjithë shqiptarët, do ndodhë më në fund ajo që të gjithë po prisnim

0
1152

Edi Rama ka bërë sot me dije me anë të një statusi në rrjetin social Facebook, se 400 milionë lekë i janë shtuar buxhetit të shtetit për subvencionimin e fermerëve dhe ky eshte nje lajm i mire per te gjithe.

Ja cfare shkruan ai ne facebook:“LAJME TË MIRA PËR FERMERËT

+ 400 milionë lekë shtesë nga buxheti i shtetit subvencione për fermerët që kanë aplikuar për fondet e Skemës Kombëtare.

95% e aplikantëve në https://e-albania.al/ do të marrin subvencionin.

Vaksinim falas të bagëtive për sëmundjen e brucelozës.

400 veterinerë të rinj do të punësohen në Shërbimin Veterinar, pjesë e riorganizimit të ri në këtë shërbim të rëndësishëm lidhur me sigurinë ushqimore”, shkruan kryeministri Rama.

Shpresojme te behet me mire dhe suport me te madh nga qeveria.