Koronavirusi, Mira Rakacolli jep lajmin e mirë për te gjithe shqiptarët: Javës tjetër do të ndodhë kjo…

0
541

Kryetarja e Komitetit të Ekspertëve për koronavirusin në vendin tonë, Mira Rakacolli, ka dhene nje lajm te mire ku mendohet se java qe vjen pritet qe te bie numri i te infektuarve.

Ajo tha se:“Ju e dini që vlerësimet, e sjelljes së njerëzve duken dy javë pasi ka ndryshuar sjellja.

Unë shpresoj shumë që javën tjetër, të kemi një ulje të rasteve. Duhet të mendojmë më globalisht. T’i hapim udhëtimet për turizmin e huaj, të vinë turistët. Po të ulen shifrat do hapen kufijtë. Duhet ta shohim shumë më globalisht turizmin.”

Sa i përket imunitetit të tufës, Rakacolli u shpreh se ashtu si edhe ekspertët e tjerë, ajo mendon se është diçka e vështirë për t’u arritur.

Shpresojme qe te ndodh keshtu dhe te kemi lajme te mira javen tjeter.