Lajm i ri per Greqine me rregullin e ri te vendosur: Duke filluar qe diten e djele, te gjithe shqiptaret qe do te duan te kalojne kufirin, duhet patjeter qe te …

0
490

Sipas njoftimit me te fundit te Ministres per Evropen dhe Punet e Jashtme, behet e ditur se te gjithe shtetasit qe do te hyjne dhe dalin nga Shqiperia drejt shtetit Grek, duhet patjeter te kene parasysh oraret e levizjes.

Keshtu te gjitha automjetet do te lejohen te levizin vetem ne fashen orare prej ores 06:00 deri ne 22:00 dhe gjithashtu pas dates 16 gusht cdo kush qe hyn ne Greqi do te karantinohet per 7 dite.

Lejohet të kalojnë kufirin vetëm shtetas grekë, shtetas shqiptarë e të huaj me leje qëndrimi greke dhe minoritarë me kartën përkatëse. Shtetas të B.E-së apo me leje qëndrimi në vendet e B.E-së 🇪🇺 dhe vendet e tjera të treta nuk lejohet të hyjnë nëpërmjet P.K.K. Kakavije dhe Kapshticë për në Greqi.