Lajm i mire nga kreu i urgjencës kombëtare Skënder Brataj ja kur pritet te bie numri i te infektuarve

0
618

Nje lajm i mire vjen nga kreu i urgjencës kombëtare Skënder Brataj pasi ai thote qe javet qe do te vijm shpresojme qe numri i te infektuarve do te kete renie ndaj presim ne javen e 3 dhe te 4.

Ai thote se keto shifra vijne si pasoje e hapjes se muajit qershor ndaj keto jane pasojat e daljes se karantines.

Por ne duhet te jemi me te kujdesshem dhe te rinjte duhet te jene te kujdesshem pasi ata mund te jete shkaku perse prinderit e tyre infektohen.

Te rinjte po behen shkak per infektimin e prinderve te tyre nga pakujdesia.

Ndaj duhet te jeni te kujdesshem duke perdor maskat higjen dhe perdorimi i ketyre do te ule ne mas numrin e te infektuarve.

Video