Ky shtet i BE sapo hapi kufijtë për shqiptarët, mjafton vetëm tamponi i Covid

0
424

Do të lejojhen turistët nga Serbia, Maqedonia e Veriut, Shqipëria, Kosova, Bosnja, Mali i Zi, Moldavia, Izraeli dhe Kuvajti që të vizitojnë Bullgarine me vendet e saj turistike nëse posedojnë një test negativ të Covid-19. Lajmin e bëri me dije Ministria e Shëndetësisë së Bullgarisë.

Testet negative duhet të jenë të 72 orëve të fundit. Turistët nga Ukraina do të lejohen me të njejtat kushte, thuhet në deklaratën e ministrisë.

Bullgaria ka nevojë për turistë që vizitojnë Detin e Zi, pasi vizitat nga të huajt janë tkurrur shumë që nga përhapja e pandemisë.