Lajm i fundit! Nga e marta, shqiptarët nuk mund të futen në këtë shtet për shkak të masave te marra ndaj koronavirusit

0
506

Nje lajm i keq per te gjithe ata qe duan te shkojne drejte Hungarise.

Qeveria e Hungarisë ajo që ka vendosur këtë masë në kundër të protokolleve anti-covid.

Nga dita e marte te gjithe keto shtete nuk mund te udhetojne drejte Hungarise.

– Shqipëri

– BiH

– Kosova

– Maqedonia e Veriut

– Moldavia

– Mali i Zi

– Serbia

– Ukrainë

Ndërsa disa vende të tjera për t’u futur duhet t’i nënshtrohet kontrollit mjekësor dhe të karantinohet.