Ku i ke mbajtur gjithë këto vite? Shikoni vëllezërit e Arbana Osmanit, a ngjajnë ata si thoni?

0
619

Ku i ke mbajtur gjithë këto vite? Shikoni vëllezërit e Arbana Osmanit, a ngjajnë ata si thoni?

Ajo ka vetem dy vellezer dhe asnje moter. Fjala eshte me moderaten e njohur Arbana Osmani e cila eshte ende nje nga figurat me te dashura te televizionit.

Ne nje foto shume te bukur Arbana ka qendruar mes dy vellezerve te saj brunë e shume simpatik qe nuk i kishte prezanuar me publikun kurre.\

Megjithate ky eshte nje copez tjeter e familjes pasi me pare jemi njohur me babain dhe nenen e saj