Kryeministri Rama: Jam në merak, situata nuk është mirë ndaj duhet…Video

Kryeministri Rama i ben thirrje te gjitheve qe duhet te kene kujdes dhe te marrin masa ndaj virusit nese rastet do te rriten mbase duhet te kthehemi perseri aty ku ishim ne karantine.

Ndaj duhet te kemi me shume kujdes.

Ai tha se me shëndetin dhe jetën e familjes nuk luhet: “Rrezikun e infeksionit mos e neglizhoni sepse është real”.

“Numrat në Tiranë nuk po flasin mirë, shfaqjet politike me turma pa asnjë masë mbrojtëse, por me karshillëk, me papërgjegjshmëri po vazhdojnë edhe përtej të protestave me teatrin.

Po luhet me zjarrin dhe me shëndetin e popullit, bëni kujdes, se nuk u vjen asnjë e keqe nga meraku dhe kujdesi im, pasojat e asaj që kaluam dhe nervozizmin do e harroni por me shëndetin e familjes nuk mund të luhet.

Sa me shum kujdes dhe ruani veten tuaj dhe familjen tuaj.
Video