Krijohet çifti i parë romantik në Big Brother Vip, kalojnë natën së bashku

Pas një pauze katër vjeçare, reality-show BigBrother u rikthye por tani në një format tjetër me personazhe të njohura ‘VIP’. Natën e parë u prezantuan 14 banorë, numër ky që mund të rritet apo zvogëlohet nga eliminimet apo hyrjet nga java në javë.

Tashmë miqësitë e para janë krijuar brenda shtëpisë, një afrimitet më i madh së fundmi është parë mes këngëtares, Filloreta Raçi e njohur si Fifi dhe Granit Canës. Derisa në natën e spektaklit, të premten, u shfaq një video për dyshen, tani ata po shfaqen edhe më të afërt bashkë.

Mbrëmë, ndonëse kanë shtretërit afër, Fifi dhe Graniti gjatë natës i kanë mbajtur dorën njëri-tjetrit.