Cekja i Beratit i habit të gjithë: Shokët nuk më besuan kur më vdìq babai, ishte kulmi

Cekja i Beratit, i ftuar në emisionin ‘Glamour Zone’, ka treguar disa histori gazmore të karrierës dhe jetës së tij private. Por ajo më e rënda për të, ishte kur aktorit iu nda babai nga jeta.

Ester Bylyku: A ka pasur ndonjë rast, që ke dashur të të marrin seriozisht, por nuk të kanë marrë?

Sejfulla Myftari (Cekja): Po, kur më vdiq babai. Ngaqë kisha bërë shume kamera të fshehta, shokët nuk më besonin, mendonin se po bëja ndonjë lojë. Më pyetën disa herë nëse ishte e vërtete. Ky ishte kulmi (qesh).