Covid 19/Pa nisur akoma mirë shkolla shiko cfare i ndodhin 2 mesueseve ne Korce

Shkollaka nisur në vendin tonë dhe normalisht si nxënës edhe mësues duket se mezi e prisnin por koronavirusi eshte prap nesh dhe eshte nje problem i madh.

6 mësues në Korçë nuk paska qënë e shkruajtur, pasi 2 prej tyre u konfirmuan se ishin me koronavirus.

Ndërsa 4 mësues të tjerë kontakte me ta, janë karantinuar dhe presin përgjigjen e tamponëve.

Mësohet se dy mësuesit ushtrojnë detyrën e tyre në shkolla të ndryshme, njëri prej tyre punon ne një shkollë të mesme ndërsa tjetri një ciklin e ulët të një shkolle 9-vjeçare.

I urojme sherim te shpejte.