Konfirmohen dy raste me koronavirus në Shqipëri, Ministria e Shëndetësisë jep detaje të reja se cduhet te beni

Ashtu si gjithe europa dhe ne Shqiperi vjen koronavirusi me dy raste te infektuar.Pasi Italia eshte vendi kryesor per te perhapur virusin dhe Shqiptaret udhetojn shpesh drejt Italia jane infektuar babai dhe djali.

Ministria e Shëndetësisë ka konfirmuar me anë të një njoftimi dy rastet e para të Koronavirusit në Shqipëri.

Por gjendja e tyre eshte stabilizuar dhe ata e kane marre virusin ne Firence pasi te dy vijne nga Firence.

Strukturat tona të urgjencës kombëtare dhe ISHP janë duke ndjekur protokollin klinik dhe epidemiologjik për të dy rastet.

MSHMS përsërit thirrjen për qytetarët që kanë udhëtuar nga vende të prekura dhe ndjejnë simptoma të ngjashme me gripin, të telefonojnë në nr.127, ku mjekët tanë do t’i përgjigjen çdo rasti.