Home TE NDRYSHME Kjo skishte ndodhur kurrë, ajo që ndodhi diten e sotme në Francë...

Kjo skishte ndodhur kurrë, ajo që ndodhi diten e sotme në Francë me infektimin me covid 19

243
0

Numri i te infetiuarve eshte ne rritje ne te gjithe boten sidomos ne Evropa po kalon fazen e dyte dhe numri rritet cdo dite.

Por Franca ka nje numer te lart te infektuarish dhe ai rritet cdo dite.

Diten e sotme Franca ka regjistruar 24 orët 52 010 raste pozitive. Kjo është hera e parë që numri i rasteve me Covid-19 në Europë kalon mbi 50 mijë brenda ditës dhe eshte nje numer shume i madh

Asambleja kombëtare franceze ka votuar për zgjatjen e gjendjes së jashtëzakonshme deri më 16 shkurt.

Ndaj nese vazhdon keshtu Franca shkon drejt mbylljes.